Agressie

 

Probleemgevend gedrag 

U gaat wandelen met uw hond en hij is agressief naar andere honden. Misschien niet bij elke hond maar toch...vaak gaat hij blaffend en tierend over straat en trekt daarbij behoorlijk aan de lijn. U heeft uw hond al dikwijls gecorrigeerd en wellicht tegen hem geschreeuwd dat hij moest stoppen maar niets hielp.

Niet alleen uitvallen naar andere honden komt veel voor maar ook naar mensen en verkeer...u bent dus niet de enige. En met onze hulp staat u er niet alleen voor. We gaan samen aan de slag om dit probleem op te lossen of te verminderen.

Afbeelding invoegenTerug naar Privé-les

Systematische aanpak met geduld

Dit probleemgevend gedrag oplossen vergt een systematische aanpak en veel geduld...wij helpen u daarbij.

In de afgelopen jaren heeft 
Hond-en-inzicht veel ervaring opgedaan met deze problematiek. Volgens een, in de praktijk getest, stappenplan wordt de training voor u en uw hond steeds moeilijker gemaakt....Gaat de hond in de ene stap niet meer in de fout dan volgt de volgende stap...uw hond bepaalt daarbij het tempo en u begeleidt hem. Ook uw eigen gedrag en geduld is bepalend voor het succes.

Tijdens onze lessen filmen we graag en nodigen we cursisten ook uit om zelf het gedrag en de vorderingen te filmen. Deze filmpjes en voortgang worden gedeeld via een persoonlijke webpagina. Op die manier is er effectief contact tussen de lessen.

Afbeelding invoegen

Trainen op verschillende plaatsen

De lessen worden bij u thuis gegeven of op een locatie die geschikt is om het probleem op te lossen. Zo kunt u rustig bouwen aan de voortgang.

Afbeelding invoegen

Dit soort problemen is niet met één les op te lossen. Bij aanvang van de training maken we een inschatting van het aantal lessen en uw vereiste inspanning tussen de lessen. Een les kost € 60,- per uur.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Roermond en Parkstad: René Nijenhuis
M: 06-51 221906
E: info@hond-en-inzicht.nl

Voor lessen in Maastricht:
Daniëlle Duineveld
M: 06-38 011487
E: danielle@hond-en-inzicht.nl