Puppy-privé

Socialiseren 

Zodra een pup zeven weken is geworden breekt een nieuwe levensfase aan die duurt tot en met 12 weken. Het is precies de tijd dat uw pup bij u in huis komt. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden en te socialiseren.

Tijdens de Puppy-privé-lessen wordt de basis gelegd voor de opvoeding en gehoorzaamheid. U zult door onze positieve en beloningsgerichte werkwijze versteld staan hoe leuk uw pup het vindt om te leren....en hoe leuk u het samen vindt! 

Afbeelding invoegen


Terug naar Privé-les of naar Puppycursus

Trainen vanuit thuis

De lessen worden bij u thuis gegeven. Zo kunt u één-op-één al uw vragen stellen en gaan we gelijk aan de slag...ook buitenshuis. 

Bij de les mag iedereen, die bij de opvoeding van de pup betrokken is, aanwezig zijn. Zo kunnen we ook speciale aandacht geven aan kind-hond-situaties.

Het is ook mogelijk één of meerdere lessen mee te doen op de hondenschool samen met andere puppy's.

U krijgt van ons lesmateriaal en toegang tot de cursistenpagina zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.
 

      

Afbeelding invoegen

Maatwerk voor u en uw pup

Puppy-privé is maatwerk. Tijdens de eerste les wordt besproken wat u graag allemaal wilt leren zodat een inschatting gemaakt kan worden van het aantal lessen.

Eén les kost € 60,- per uur exclusief reiskosten. Vier lessen kosten € 180,- inclusief lesmateriaal.  Volgt u bij ons de Puppycursus dan kost één les € 45,- per uur.

Is uw pup 12 weken geworden dan kunt u verder gaan met Basis-privé of de Basiscursus.

Afbeelding invoegen 
Afspraak maken of vragen?

Roermond en Parkstad: René Nijenhuis
M: 06-51 221906
E: info@hond-en-inzicht.nl

Voor lessen in Maastricht:
Daniëlle Duineveld
M: 06-38 011487
E: danielle@hond-en-inzicht.nl