Puppycursus

Socialiseren


Zodra een pup zeven weken is geworden breekt er een nieuwe levensfase aan die duurt tot en met 12 weken. Het is dan precies de tijd dat de pup bij u in huis komt. Heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden en te socialiseren.

Elke week starten.!.

U kunt elke week starten zodat er geen belangrijke socialisatie-tijd verloren gaat. Komt u voor de eerste les dan bent u een half uur eerder welkom voor een eerste uitleg. En kan de pup alvast een beetje wennen. Als uw mede-cursisten arriveren gaan we van start met de praktijk.


  Praktijk


U gaat uw pup leren om op u te letten...terwijl er andere pups en andere afleiding aanwezig zijn. Met de aandachtoefeningen legt u een goede basis voor het netjes meelopen aan de lijn. 

Andere oefeningen die aan bod komen zijn zitten, liggen en hierkomen. Hele nuttige oefeningen die de relatie verdiepen met uw pup en die helpen bij het socialiseren.

Theorie

Als de pups moe zijn vervolgen we de les met een theoriegedeelte. U ontvangt veel praktische informatie en er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Veelal zijn er vragen over bijtgedrag. En vragen over wat te doen als de pup dingen doet die u niet wilt. De antwoorden liggen in de lijn van onze werkwijze waarbij gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag wordt genegeerd of voorkomen.

Aparte aandacht wordt gegeven aan kind en hond. U krijgt tips voor een veilige omgang met de pup. Ook is het hele gezin is welkom bij de les.

  Inschrijven


Lesdagen en -tijden:

 Roermond  Zaterdag 09.00-10.00*
 Nov  16, 23, 30
 Dec  7, 14, 21
 Parkstad  Zondag 09.30-10.30*
 Nov  17, 24
 Dec  1, 8, 15, 22
 Maastricht  
 Vanwege verbouwing van de locatie   tijdelijk geen groepscursussen. Privélessen
 gaan gewoon door en wellicht is de locatie   in Landgraaf een goed alternatief
* tijden kunnen afwijken ivm het aantal pups. We werken in twee groepen om de groepen klein te houden.

Kies uw locatie en startdatum en click op het inschrijfformulier.