Open-kijk-en-doe-dag


...Op zaterdag 13 april.

Deze dag wordt samen georganiseerd met Groenrijk Berg en Terblijt.

Inloop-spreekuur
Heeft u vragen over het gedrag van uw hond.?. Kom dan naar het gratis inloop-spreekuur van 10.00-10.30. Aanmelden is niet nodig en zelf even inschatten of u uw hond meeneemt naar het spreekuur. Dat is in de winkel.

Demo's
Om 11.00 is er een demo vachtverzorging van Labradoodles verzorgd door Doodle Trimservice Juliëtte. Om 11.30 kunt u kijken hoe het 'hierkomen' geoefend wordt bij een les van Daniëlle.
Bent u geïnteresseerd in zoekwerk bij honden? Kom dan om 14.00 kijken naar de demo van Arjan Jansen met zijn detectiehonden. Bij detectiewerk gaat een hond op zoek naar een specifieke geur waar hij voor getraind is. Als de geur gevonden is dan laat de hond dat blijken door bijvoorbeeld bij de geurbron te gaan zitten of liggen.  Workshop Denksport voor hondenDenksport voor honden werkt ontspannend, is leuk en zet de hond aan het denken. Werken met de neus zorgt voor focus, stimuleert het zelfvertrouwen en ná het werk is de hond moe en tevreden.!.
Nieuwsgierig.?.
Mascha van Huisstede verzorgt twee workshops: 10.00-11.30 en 12.30-14.00.
Graag vooraf inschrijven omdat er maximaal 6 honden per workshop kunnen deelnemen.
Kosten 27,50, voor (oud)cursisten 22,50.
Minimale leeftijd: 6 maanden.

Inschrijven via: danielle@hond-en-inzicht.nl


  Lezingen

Deze dag verzorgt René twee lezingen:

Hondentaal is Lichaamstaal
Aan de hand van filmpjes wordt u meegenomen in de wereld van de lichaamstaal. Inzicht in deze taal helpt ons om beter met onze hond te communiceren en ontmoetingen tussen honden beter in te schatten. Tijd: 10.30-11.30.

Clickertraining
Deze lezing is geschikt voor hondeneigenaren die al goed bekend zijn met clickertraining en die graag wat meer achtergrond en extra mogelijkheden van clickertraining willen meekrijgen.
Tijd: 12.30-13.30.

Hopelijk tot ziens op de 13e.!.


Heeft u vragen neem dan contact op met Daniëlle: 06-38 011487 of mail naar:
danielle@hond-en-inzicht.nl